Gratis verzending!

100% betalingszekerheid

dermatologisch getest

verkrijgbaar in 3 maten

Paypal Sofort iDeal Visa MasterCard American Express

Een handmasker dat overtuigt! ons nieuwe wonderstripes age correct hand mask gaat echt goed!

De innovatieve schoonheidsbehandeling speciaal voor de rug van de hand - een gebied dat vaak verwaarloosd wordt, maar vaak de ware leeftijd onthult!

 

Handen zijn bijzonder gespannen in het dagelijks leven en behoren tot de meest voor de hand liggende verouderingszones van het lichaam. Het infuser-handmasker maakt de huid glad en voorziet de huid van waardevolle, hoogwaardige actieve ingrediënten, zoals vochtinbrengende sheaboter en avocado-olie. Het masker, dat maximaal drie keer kan worden hergebruikt, bevat revitaliserende balsems die zijn afgedrukt op zachte, soepele vellen. De anti-aging formule vermindert rimpels, verbetert de hydratatie en minimaliseert zichtbaar ouderdomsvlekken.

 

  • 87% actieve ingrediënten
  • Lijnen worden verminderd en rimpels worden gladgestreken
  • Vermindert ouderdomsvlekken
  • Geeft de huid een gloeiende gloed
  • Watervrij en reisvriendelijk

Toepassing:De applicatie is eenvoudig, gemakkelijk en schoon om te integreren in de dagelijkse routine. Trek het masker eenvoudig over uw handen en masseer kort de rug van uw hand, zodat de warmte de ingrediënten activeert. Draag gedurende 15 minuten. Verpak het opnieuw in het hersluitbare sachet tot de volgende toepassing.

Klik hier voor het handmasker in onze winkel