Gratis verzending!

100% betalingszekerheid

dermatologisch getest

verkrijgbaar in 3 maten

Paypal Sofort iDeal Visa MasterCard American Express

Gebruik

 WONDERSTRIPES zorgen in een oogwenk voor een frisse en stralende blik.

Belangrijk: het ooglid moet vooraf worden ontvet en droog zijn! U kunt het ooglid het beste ontvetten met een beetje niet-vette lotion (!) en een wattenstaafje of -schijfje.

De verfrissende WONDERSTRIPES Tonic van vochtinbrengend komkommerextract en D-pantenol is hiervoor optimaal geschikt. Deze tonic maakt de huid van uw gezicht gladder en steviger na het wassen en is optimaal geschikt voor een zachte voor- en nabehandeling van de gevoelige oogpartij bij het gebruik van WONDERSTRIPES. 

Maak de pleister voorzichtig met een pincet of uw nagel los van de folie. Dit gaat het gemakkelijkst wanneer u uw nagel langzaam onder één hoek van de pleister schuift. Zodra deze hoek op uw nagel vastplakt, kan de pleister heel eenvoudig worden losgetrokken.

        

Buig uw hoofd iets achterover en blijf daarbij recht in de spiegel kijken. In deze positie komt de oogplooi beter te voorschijn. Trek het ooglid, afhankelijk van het oog en het huidtype, iets glad, plaats de pleister voorzichtig in de oogplooi en duw deze met twee vingers nog even licht aan.

        

Omdat ieder oog verschillend is, is er geen algemeen geldende regel te geven waar de pleister precies moet worden geplaatst. Het is ook moeilijk te zeggen welke maat (S of M) het meest geschikt is. Een basisadvies luidt: kleine pleisters voor kleine, normale, slappe ogen en grote pleisters bij grotere ogen en duidelijk overhangende oogleden. Het is echter het allerbeste om bij het eerste gebruik beide varianten te testen en dan te kiezen voor de strip met het beste effect. In onze combiverpakking vindt u telkens één vel met de kleine en één vel met de grotere strips.

Maat S
Meest geschikt voor kleine, ronde ogen met een lichtelijk overhangend ooglid

Maat M
Meest geschikt voor normale, ronde en oval ogen met een gedefinieerd overhangend ooglid

Maat L
Meest geschikt voor grote, ovale ogen met een lichtelijk gedefinieerd overhangend ooglid

Test nu WONDERSTRIPES in de Combiverpakking voor € 25,00 incl. BTW, excl. verzendkosten!

Aanvankelijk kunt u enkele pleisters nodig hebben om de juiste positie te vinden. Probeer om de pleisters lager, hoger, meer naar binnen of meer naar buiten te plakken. Wanneer u in het begin problemen hebt, gaat u geduldig verder met testen. Gebruik bij de volgende poging echter een nieuwe pleister. U kunt de oude pleister heel gemakkelijk lostrekken. De omgang met WONDERSTRIPES is vergelijkbaar met het eerste gebruik van contactlenzen. Met een beetje oefening zult u de strips correct en snel kunnen plaatsen.

Wanneer u de optimale plek hebt gevonden, kunt u zich opmaken zoals u gewend bent. Belangrijk: breng uw oogschaduw deppend aan in plaats van te wrijven!

Heel belangrijk: niet opgeven als het de eerste keer niet lukt! WONDERSTRIPES kunnen bij alle vrouwen en mannen van alle leeftijden worden gebruikt. Vooral bij hangende oogleden, vermoeide, kleine ogen of overhangende oogleden zijn binnen een paar seconden prachtige resultaten te behalen.

De volgende instructie video's helpen u bij het gebruik!