Gratis verzending!

100% betalingszekerheid

dermatologisch getest

verkrijgbaar in 3 maten

Paypal Sofort iDeal Visa MasterCard American Express

Over ons & WONDERSTRIPES Cosmetics

We houden allemaal van schoonheidstrucjes om de natuur een handje te helpen, en we weten wat er met de juiste handgrepen allemaal mogelijk is. Vooral acteurs, actrices en modellen hechten veel waarde aan hun uiterlijk, maar zonder medewerking van ervaren visagisten en professionele hulpmiddelen zou dat niet perfect zijn. Daarom zijn ze ook sinds 2013 op zoek naar nieuwe geheimen en technieken.

Wij hebben een product gevonden dat in Azië al grote populariteit geniet. Daar hechten vrouwen veel waarde aan ronde ogen, en daarom maken ze gebruik van kleine pleisters die het ooglid oplichten en zo het oog groter maken. Wij hebben het zelf uitgeprobeerd en waren razend enthousiast en overtuigd van het succes: met een paar kleine handelingen ziet u er direct veel frisser en jaren jonger uit.

Het idee voor WONDERSTRIPES was geboren!

Na uitgebreid onderzoek en vele tests is er met WONDERSTRIPES nu een product verkrijgbaar dat ideaal is voor de Europese markt en dat talloze vrouwen en mannen aan een frisse, stralende blik helpt – de beste basis voor een jonge, charismatische uitstraling!  

Met WONDERSTRIPES kan iedere vrouw en iedere man het ooglid optisch corrigeren en er daardoor niet alleen frisser en jonger uitzien, maar zich ook zo voelen. Inmiddels vertrouwen talrijke hair & make-up artists op WONDERSTRIPES en gebruiken die voor hun producties, modeshows, reclamecampagnes en fotoshoots. Zo kunnen chirurgische oogcorrecties en de bijbehorende kosten en risico's worden voorkomen, maar kan hetzelfde effect worden bereikt! WONDERSTRIPES zijn eenvoudig te gebruiken, zijn niet voelbaar op het ooglid, blijven de hele dag zitten, en indien nodig ook de hele nacht ;-)

Iedereen heeft zijn geheimpjes - en wij willen er een van ons met u delen!

Veel liefs,
uw WONDERSTRIPES-Team

#strikeapose @WONDERSTRIPES